SpOnSoR

Sunday, February 6, 2011

Sila Elakkan Perkara Ni Diblog Anda


Penah x terjadi bila syok2 bersemangat nak melawat or singgah blog org lain tetibe ade beberapa sebab yg boleh menyebabkan aku jd xbersemangat dan terus hilang semangat dari nak bukak blog tersebut...Berikut 5sebab yang perlu dielak di blog anda:

1. Bila buka je blog terdengar lagu..ok fine..and the best part aku xleh nak pause or stop lagu tu dari aku nak explore blog tu terus cancel...(kalo blh cari application yg blh pause or stop lagu tu)

2. Load blog tu terlampau lama...sbb segala macam benda dalam tu..dari a-z semua ada... (kurangkan application yg xpenting dalam blog tu)

3. Ni paling best, bukak je blog satu entry panjang berjela kalah karangan bm masa spm dulu...mmg x la aku nak baca bg org yg malas cam aku la...org rajin tu aku xtau la..hihi...(biar ringkas tapi padat)

4. Penggunaan bahasa melayu pertuturan moden..cth: ellow! sayew sukew arwak sawngat sawngat aku xsuka bahasa ni...tergeliat lidah aku nak sebut...nape la budak2 skrang suka menjahanamkan bahasa??(guna short form tu kan lbh mudah)

5. Bila font colour xkena dengan background..Lagi syok bila kena ctrl + A nak baca blog tu..(pandai2la main dengan kale)


p/s: blog aku pn xla perfect...tu mengikut pandangan aku la...pandangan org lain2 k..so peace....

4 comments:

Cik SeRoJa on February 7, 2011 at 5:59 AM said...

no.3 tu setuju..kdg2 rsa nak komen bagitau "boleh tak eja betul?"

Cik SeRoJa on February 7, 2011 at 5:59 AM said...

eh..silap, bukan no.3, tpi no 4

DaLiLa on February 7, 2011 at 7:23 AM said...

kawn??boodawk2 zawman skang..hihi

hafeez on February 7, 2011 at 9:09 AM said...

saya tak tergolong..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino