SpOnSoR

Monday, May 2, 2011

24:7/Suju | Gee/Gula2


mula2 aku xnak la tulis entri sal kumpulan ni...tp tgn aku gatal tulis jgk...ok...aku tau korang da dgr sal artis bajet korea kat malaysia ni...kalo nak ikut fesyen diorg xpela kot..ni smpai lagu pn nak ikut diorg pe kes???

honestly, aku xla kenal sangat mat2 jambu korea ni...aku xkenal jugak minah2 cute dari korea ni..tp yang aku tau yg lelakinya mmg ensem and cute abis..lagu2 korea ni ada satu dua je aku tau...nama super junior, shinee, gee, ngan kumpulan nyanyi lagu nobody2 but you tu..aku xtau la nama apa..haha...

ok..bukan xnak support local artis ni..tp kalo identiti pn xde camane nak support local artis???..

   
 Gee


Gula- Gula

aku tgk sopan lagi kumpulan Gee tu..dari kumpulan Sweet ni...kalo nak tiru fashion diorg xsalah..apa kata korang pakai bju lengan panjang dan seluar panjang...lagi sopan kot....

















Super Junior

 
 24:7..skrang da tukar max 247

nak komen apa yerk??pakai sopan2 xleh ke???mula2 aku tgk gmbar ni kat satu website..perkataan pertama kuar dari mulut aku what de frog!!!...ok sekian...



p/s: tujuan aku tlis entri ni adalah utk mempromosi groups ni...biar diorg lagi glamor...so xpayah la diorg abiskan duit wat promosi besar2an... kalo ada kumpulan ni yg terbaca entri aku (walaupun mustahil) terima la kritikan org ramai sbg sesuatu yg membina...sbb kalo wartawan melodi tny lg sakit beb...ok...peace...

2 comments:

GincoMerahJambu on May 3, 2011 at 2:59 AM said...

hahaha..sume nk ikot trend korea skarg ni

DaLiLa on May 3, 2011 at 7:32 AM said...

yup...betul...dan sangat xsesuai..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino