SpOnSoR

Tuesday, May 3, 2011

HaRi iBu


6 hari Lagi Hari Ibu.... SAYANG mak sangat2... MUAH MUAH MUAH MUAAAAHHHHH.....













Jom layan lagu2 nasyid....supaya memberi tauladan yg baik pada kita..:)










p/s: lagu exist tu arwah adik aku xsk...dia marah kalau pasang lagu ni....huhu...oh ya...mak aku cute kan cam anak die???well...syg mak..aku sangat bersukur kerana masih mempunyai ibu bapa...tanpa diorg xtau la aku leh hidup ke x kat dunia ni....sayangilah ibu bapa seperti mana diorang sayang kat kita...:)

2 comments:

JHaZKiTaRo on May 20, 2011 at 5:05 AM said...

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

DaLiLa on June 3, 2011 at 10:49 PM said...

ok...da singgah n follow..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino