SpOnSoR

Friday, May 21, 2010

CoUnTdOwN


Tinggal 21 ari je lagi.....
Apa2 pn xprepare lagi......
Cam aku Plak SiBuk Nak Kawin...haha

AnYwaY akU MenGhItUnG ari UntUk MaJLis KeNdUrI Nana...
CaM ExCiTeD La pLak....

SebaB ApE:
1. First time wat kenduri kawin ni....
2. Masa tu la sedara mara berkumpul xsbr nak jmpa sedara especially dari kelantan
3. At that time gak aku akan berkenalan ngan sepupu sepapat aku yg kecik2 sampai aku xtau nama sepupu aku..al maklumla antara cucu2 arwah tok ayah paling tua...
4. Xsabar nak bergambar n melaram ngan baju2 baru....haha
5. Aku dpt blaja..sbb aku pn akan berkahwin gak..so pengalaman aku dpt masa ni sangat berguna bila aku nak kawin nnt...
6. Leh cari jodoh masa kenduri tersebut..haha dpat ke??sah2 aku n kak long akan ditanya bila turn kitorang plak akan kawin..so kak long da bersedia ke ngan jwpn??kalo i ..jawab je dgn ayat2 cliche spt xde jodoh lg...bf pn xde lg...haha...xpun ckp je...kalo xsbr tgk kitorang kawin ape kata pak2 sedara n mak2 sedara je yg kawin...haha...
7. Nak blaja senaman muka..sah2 aku kena senyum menyambut tetamu.. berat sungguh tugas ku..haha

Sekian......

2 comments:

Cik SeRoJa on May 21, 2010 at 1:48 AM said...

ok..ok..
mmg kak long tgh bersiap sedia dgn beberapa jwpn utk soalan standard dr sdare mare..tpi mcm biasa, jwpn cliche kak long mu ini ialah: "tahun dpn..confirm!"
hahahaha

get ready girl!

DaLiLa on May 21, 2010 at 2:47 AM said...

yes...comfirm!!hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino