SpOnSoR

Wednesday, June 22, 2011

Aku Marah




ok..sebelum tido..aku nak memaki hamun blog aku dl...aku tgh bengang dan marah dengan 


Orang yang bangga buat dosa..pastu kecoh kat orang...
Orang yang nak kawin tapi sibuk nak menggatal.
Orang yang xdikenali panggil aku sayang...
Orang yang xdikenali dok sibuk suh aku call dia...
Orang yang suka sangat dok memaksa aku...(bukan family la)


Dan paling aku marah..sbb aku xboleh maki dia balik...sebab aku kan  

control AYU...hahaha :P selagi leh sabar sabar..kalo xmeletop jugak ni...

bengang ni bengang....rasa cam nak mencar** je...


OK SELAMAT TIDUR DALAM STRESS...ERRRRR....

6 comments:

asraf osman on June 22, 2011 at 12:38 PM said...

maki jek org cm2!hee

La Jieja on June 22, 2011 at 6:10 PM said...

hukhuk..sabo sabo

DaLiLa on June 22, 2011 at 8:16 PM said...

asraf: kalo boleh nak wat cam dalam mkck dalam gmbar...hihihi...

jieja: sabo la ni...sbb tu post dalam blog je...hihihihi

not irene on June 22, 2011 at 8:39 PM said...

boleh ek tidur dalam stress,

sebelum tidur amalkan maafkan semua orang yang buat salah dengan kita.

insyaallah esok hari yang lebih baik untuk kita semua.

DaLiLa on June 22, 2011 at 9:02 PM said...

da ok da..masa tu je marah..hihi...msti harus memaafkan..kita pn ada wat salah jugak kan??/

hafeez on June 23, 2011 at 4:33 AM said...

sabar2...jangan selalu marah...dop elok..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino