SpOnSoR

Monday, June 27, 2011

Putus Harapan sbb Putus Tunang???...



Hari ni pagi2 da dapat msg dari xtau sape...nak kesian ke xnak aku xtau...yg pasti aku mmg xbls msg dia sbb sedang enak dibuai mimpi masa tu...dan kalo aku terjaga pn mmg aku xkan balas sbb aku mmg xde kredit pn....kalo ada kredit pn belum tentu aku nak balas...sbb salah balas kang dia bunuh diri xke aku yg kena nnt???


Saya da putus tunang ni..camane nak pujuk tunang saya???saya da putus harapan nak hidup lg, ngah tension ni...

Message ni wat aku terpikir beberapa perkara...:
  • apa aku patut buat??
  • nape nak melibatkan aku dalam masalah ko ni??
  • dia yg bergaduh ngan tunang dia..watpe nak mintak tlg aku???
  • dia sape??aku pun xtau...yg aku tau dia ni mmg sk msg ntah pape kat aku...nak mati la..
  • nak putus harapan nak hidup???dia ni laki ke pmpuan atau pondan..aku pn xtau la...tp kata2 tu jelas dia mmg xmatang...
  • dia ni jugak yg ajak aku g kahwin dia bulan 1 nnt...(ajak aku awal giler...haha..)
  • aku ni bukan pakar motivasi ataupun pakar rumahtangga..(kawin pn belum..bf pn xde..)
  • atau aku ni yg kerek sangat ngan dia...????

p/s: aku kejam ke aku kerek???tp sumpah aku malas layan org2 cmni...nak kata budus ada otak...nak kata xpandai..g sekolah...ntah ler...aku paham mmg korang sayang sgt kat pasangan korang..tp xpayah la smpai putus harapan nak hidup...jodoh pertemuan semua ketentuan ALLAH...so xpayah la nak bunuh diri sbb putus cinta/tunang ni....masa tu ubat dia....lama2 adalah JODOH tu..

4 comments:

CikSeroja on June 28, 2011 at 5:57 AM said...

sapekah?psikonya!

DaLiLa on June 28, 2011 at 6:50 AM said...

kan sangat syco..xkenal pn sape dia...

Nur Fannun on July 10, 2011 at 9:55 PM said...

ptutnye brsyukur le putus tunang..bknnye tak de semangat nak idup

NS Aziana Zain Space in Blogspot! on July 12, 2011 at 8:51 PM said...

Hello owner! ;)
Comment ini regarding request anda untuk menyertai bloglist di http://nsazianazainspacein.blogspot.com/p/bloggers.html

Sebelum mendaftar, sila pastikan anda sudah like this group page http://www.facebook.com/pages/GROUP-Blogger-Fanpage-Forever-BFF-Bloglist-for-Blogwalking/135982096476493(<--click). Ini bagi memudahkan anda untuk share latest post/product anda. Letak link latest post/product anda pada wall fanpage ini setiap kali anda selesai menulis post atau melancarkan sesuatu product

Kemudian, sila pastikan anda sudah follow http://nsazianazainspacein.blogspot.com Ini bagi memudahkan saya untuk follow and trace latest news pada blog anda.

Tujuan laman ini dibina adalah untuk memudahkan bloggers/ shoppers lain melakukan blogwalking sekaligus meningkatkan traffic blog atau business anda!

SILA TINGGALKAN MSG DI SHOUT BOX BLOG SAYA JIKA ANDA SUDAH MELAKUKAN KEDUANYA ;)
THANKS ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino