SpOnSoR

Sunday, June 12, 2011

I LoVe KeLaTe




Yer..aku tau citer ni da basi...semalam nak wat entri tapi sumpah aku malas...nak tulis pn idea xde...so tetiba idea datang mencurah2 di saat aku memboringkan diri sambil terbaring di lantai rumah...hahahhaaha....

Ok ni citer semalam...ala citer semalam yg kelantan lawan terengganu tu...yg kelantan kalah tu...kelantan kalah piala FA...ok..kekalahan diterima....dan pada pemenang TERENGGANU tahniah...mmg dramatik giler smlm...MOHD DAUDSU JAMALUDDIN telah menyebabkan aku tdo lewat semalam..dan missed cerita hantu di astro citra...hihihihi....

Sian die kan..msti kena tembak pelbagai persoalan dengan wartawan...tp masa aku tgk tv3 td dia xnak ditemuramah...off course la beb...kalo aku pn aku xnak ditemuramah...frust beb..aku yakin msti die xleh tdo 2 3 hari ni...mmg nightmare la...aku pn confirm da kelate menang semalam...yela aku nn family bersemangat..sumer pakat pakai kaler merah...except ayah la (walaupun dia yg sebenarnya kelantanese anak2 die ni mix)hahaha...

aku yakin ramai xpuas ati dengan perlawanan kelantan lawan terengganu semalam...sbb kelantan kalah...huhuhu...termasuk la aku...frust jgak la...tp aku positif..aku tetap rasa MOHD DAUDSU JAMALUDIN tu dianggap wira sbb tolong ganu jaringkan gol....kalo xde gol dia msti ganu kalah PIALA FA kan????

walaupun apapun terjadi..kelate tetap di hati...Juara Liga ngan Piala Malaysia Kelate pny deh....hihihihi...GOMO kelate GOMO....

aku mmg sayang ngan kelate ni...walaupun aku ni berdarah campuran pahang n kelantan..tp darah kelate tu ada kat aku...aku mengaku aku mmg suka makan budu....aku mengaku aku berangan nak dapat suami org kelate....sbb nya aku xnak darah kelate yg mengalir dalam darah aku ni hilang...hihihihihi......sbb apa aku suka jadi org kelate???aku akan sambung dalam entri berikutnya...


p/s: penjaga gol terengganu sharbinee ni mengingat kan aku kat seseorang..muka diorang sebijik..cuma sharbinee ensem lagi la....pelanduk 2 3 rupa la jgk...pada ko kalo tgh baca blog ni ingat la..mmg muka ko cam Sharbinee..aku pnh cakap dl kan???...

1 comments:

CikSeroja on June 28, 2011 at 6:00 AM said...

wah..smgt klate mu ni..mugo2 dpt nikoh nge oghe klate..amin. nk lg best, cari la yg ada nama Nik, dpt blik gelaran asal keluarga kita tu..kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

CutE GiFtS

 

M.3.S S.3.N.t.!.M.3.N.t.S Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino